Tasarım, Yazılım ve Dijital Pazarlama

VOZGO Bilişim Hizmetleri A.Ş. olarak bir kuruluşun dijitale dönüşüm aşamasında ihtiyacı olan tüm hizmet gruplarını tek elden sunmayı amaçlıyoruz. Alanında deneyimli ve dinamik ekibimiz ile sizlerin talepleri için hizmet sunuyor ve firmanızın dijital gereksinimlerini çözüm odaklı ve düşük maliyetli şekilde karşılıyoruz.  

VOZGO, başlıca şu hizmetleri vermektedir.
Tasarım; Kurumsal kimlik tasarımı, logo tasarımı, dergi tasarımı, web sitesi arayüz tasarımı, uygulama arayüz tasarımı vb.
Yazılım;  Kurumsal internet sitesi, eticaret sitesi, marketplace yazılımı, crm ve erp yazılımları, çağrı merkezi çözümleri vb.
Mobil Yazılım; Her türden mobil uygulama ve aplikasyon hazırlanması ve Google Play Store ve Apple AppStore’da paylaşılması
Dijital Pazarlama; Marka oluşturma ve marka geliştirme, Google Ads yönetimi, Bing ve Yandex reklam yönetimi, pazarlama stratejisi belirleme, arama motoru optimizasyonu(seo) vb.

Her Gün Genişleyen Hizmet Alanları

Alanında deneyimli ekibimizi dijitale dönüşüm aşamalarının gelişmesi ile her geçen gün genişletiyoruz. Bu süreçte uçtan uca dijital çözümler için durmaksızın devam ediyor olacağız.

Alanında Deneyimli Ekip

Mutlu personel, mutlu müşteri demektir ve bu durum hazırlanan projeleri başarılı kılar. VOZGO olarak ekibimizi oluştururken müşteri taleplerini analiz edebilen ve bu taleplere istinaden sonuç odaklı çalışabilecek takım arkadaşları seçtik. Bu durum bizlere başarılı çözümler getirmekle birlikte %100 müşteri memnuniyeti sağladı. Aktif hizmet veren projelerimizin yanında pasif edilmiş projelerin sahibi olan müşterilerimiz ile halen görüşmelerimiz ve yönlendirmelerimiz devam ediyor. VOZGO her zaman daha iyisi için çalışıyor.

Bizimle İletişime Geçerek,
Benzersiz Çözümlerimizi Test Edebilirsiniz.

Yeni veya mevcut projeler için sunduğumuz hizmet gruplarımız sonuç odaklı ve mutlu müşteri kriterlerine bağlı kalan ekibimiz ile giderek büyüyor. Şirketiniz veya projenizde sizlere destek olacak deneyimli ve dinamik bir ekip arayışınız varsa buraya tıklayarak bize ulaşın.

Recent on Blogar

E-TİCARET NEDİR NASIL YAPILIR?
gallery-post-03
iPadOS 14 introduces new designed specifically for
demo_image-41
4 types of research methods all designers

Stay In Touch